Szupersüti

Fehércsokis-vörösáfonyás süti

Akkor következzék is az alaprecept első (igazi) variációja. A hozzávalók között kiemeltem mi változott az alaprecepthez képest. Kevés változtatással máris egy teljesen új sütit kapunk, ráadásul a kókusz-fehércsoki-vörösáfonya igazán szuper ízélményt hoz létre!

vörösáfonyás fehércsokis kókuszos zabkorpás gyors sütiHozzávalók:

1. 2 tojás

2. 1 kis pohár natúr joghurt

3. 3 evőkanál olaj

4. 1/2 csomag sütőpor

5.  1/2 joghurtospohár cukor (nagyon édesszájúak figyelem: ez így olyan közepesen édes)

6. csipet só

7. 1 joghurtospohár zabkorpa

8. 1 joghurtospohár kókuszreszelék

9. 5 dkg aszalt vörösáfonya, 10 dkg fehércsoki

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Leggyakrabban gyümölcskenyér formában sütöm a sütit és variációit, de mint a képen is látható más formában is szuperül elkészíthető. Ha kell, kiolajozzuk a formánkat. 

A tojásokat kézi habverővel (vagy akár villával) összekeverjük a cukorral, csipet sóval, majd hozzáadjuk a natúr joghurtot.

A joghurtospohárral belemérjük a zabkorpát és a kókuszreszeléket. 

Hozzáadjuk a sütőport és olajat, majd belekeverjük a vörösáfonyát és a feldarabolt fehércsokit.

Az előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük (nálam ez olyan 25 perc)

Jó étvágyat!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!